SUDAH TERBUKTI…!!! CUBA Letakkan Garam Di Sudut Rumah, Setelah 24 Jam Anda Akan Terkejut,Dan Lihatlah Apa Yg Akan Terjadi… MEMANG AMAT MENGEJUTKAN…

Setiap daripada kita berpendapat adalah Rumah kita adalah tempat suci yang perlu di isi dengan tenaga positif. Tetapi, tenaga negatif merupakan permasalahan besar bagi kebanyakan rumah didunia, serta ini tidak mudah untuk di hilangkan. Tenaga negatif boleh memberi kesan buruk kepada kehidupan di rumah anda.

Tenaga negatif boleh menyebabkan situasi tidak selesa didalam rumah anda, menyebabkan pertengkaran, bahkan juga boleh menyebabkan ketidakharmonian didalam rumah tangga anda.

Namun jangan cemas, bersyukur kerana kami mempunyai helah yang menarik yang akan membantu menyingkirkan tenaga negatif dari rumah anda selama-lamanya. Berikut helah yang boleh anda aplikasikan.

Bahan-bahan yang perlu anda sediakan untuk helah ini diantaranya, garam, gelas kaca, cuka dan air. Yang perlu anda lakukan iaitu, masukkan garam, air, dan cuka kedalam gelas, lalu letakkan di depan ruangan yang sering anda gunakan untuk menghabiskan masa, lantas biarkan selama 24 jam.

Senarai tahap garam di keesokan harinya, bila isi gelas naik ke atas, ulangi prosedur ini sehingga garam berhenti naik. Ingat, bersihkan gelas terlebih dulu sebelum memakainya lagi,
atau pakai gelas baru untuk harihari selanjutnya.

Satu lagi yang perlu anda cermati yaitu, letakkan gelas di sudut ruangan, sehingga dapat menyerap tenaga negatif secara berkesan.

semoga Bermangfaat

Leave a Reply