Hanya Orang Malas Yang Tidak Berkongsi Maklumat Penting Ini .. !!! Kerana 1x anda Bagikan Anda Telah Menolong Jutaan Manusia .. “Inilah Cara Ampuh Menyembuhkan Katarak, Minus, Plus Bahkan Tum0r Mata..Hanya Dalam 5 Minit .. !!!!!

Walau sebahagian besar penyakit katarak sehubungaan dengan usia. Aspek-faktor khas yang tingkatkan peluang terkena penyakit katarak. Kesempatan itu termasuk mereka yang mer0k0k, mengomsumsi alk0h0l dalam jumlah yang sangat terlalu berlebihan, pernah alami kecederaan mata atau pembedahan mata.

Tanaman herba yang boleh menolong merawat penyait ini satu diantaranya yakni tumbuhan kitolod. Tanaman kitolod mempunyai k4ndungan bahan lebelin, lobelamin serta isotomin. Daunnya mempunyai k4ndungan alkal0id, sap0nin, flav0noid, serta polifen0l. Getahnya bertindak singk! rkan akar bakteria pada mata hingga sekian sesuai untuk merawat serta obati katarak, minus, plus, bahkan tumor
; “Mata.

Berikut ini yakni resipi racikan alami untuk menolong mengubati penyakit katarak anda.

bahan
– Bunga kitolod yg tetap masih fresh seadanya.
– 1 gelas air putih.

Langkah buat Ramuannya sebagai berikut:
Bersihkan bersih semua berbahan.
Berikanlah bunga kitolod fresh ke satu gelas air putih.
Tutup gelas dan diamkan selama 5 minit, lantas gunakan air rendaman bunga itu untuk meramb4ng atau menenggelamkan mata.
Kerjakan dengan cara teratur, kehidupan seharian sehingga keadaan serta keadaan penyakit katarak yang di derita selekasnya lebih baik.

Semoga bermanfaat ya, silakan berkongsi

Leave a Reply